Optimalisatie en implementatie


Een implementatie kan in onze ogen niet plaatsvinden zonder optimalisatie. Het zou tenslotte zonde zijn om nu alles in te richten, om na een maand tot de conclusie te komen dat de processen veel te lang of ingewikkeld zijn. Optimalisatie kan uiteraard wel zonder directe implementatie, al raden wij natuurlijk aan om waar nodig te automatiseren. Hierdoor kun je direct tijd en dus geld overhouden. 


Mogelijkheden van AFAS Profit ERP

AFAS levert een compleet ERP softwarepakket uit. Hierin kun je de hele bedrijfsvoering verwerken. Onze consultants kunnen je bij alle onderdelen van het pakket helpen. Wellicht heb je specifieke wensen, welke niet standaard in het systeem aanwezig zijn. Uiteraard zoeken we dan naar mogelijkheden om aan je wensen te kunnen voldoen.

Een ERP pakket bestaat uit meerdere onderdelen (modules). Je hoeft echter lang niet altijd vanaf de start, direct alles in gebruik te nemen. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Wanneer de keuze valt op meerdere modules in één keer, dan zorgen we uiteraard dat deze in de juiste volgorde en gefaseerd opgeleverd worden. Hierdoor heeft een wijziging in de ene module, direct zijn doorwerking op de andere.

Maak je al gebruik van een of meerdere modules binnen AFAS, maar wil je een nieuwe module in gebruik gaan nemen? Ook dan helpen onze consultants je graag bij die specifieke implementatie. Voor de volledigheid staat onderstaand een opsomming van de modules waar wij mee kunnen helpen. Eigenlijk dus het complete ERP pakket, aangevuld met Insite en Outsite voor een directe koppeling naar de medewerkers en klanten: 

  • CRM
  • HRM
  • Financieel
  • Ordermanagement
  • Abonnementen
  • Projecten
  • Fiscaal
  • Insite (Intranet: toegankelijk voor de medewerkers, uiteraard door autorisatie op personeels- of functieniveau)
  • Outsite (Website: te gebruiken als klant- of ledenportaal met directe koppeling naar AFAS Profit)


Kop koffie?

Wil je jouw tijd, maar vooral dat van je medewerkers efficiënter besteden en is je interesse gewekt? De koffie staat bij ons altijd klaar, dus geef een belletje en kom eens langs. We bekijken direct de mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf, zodat je snel resultaat gaat zien.

> Neem contact op!

> Naar de andere dienstenIn de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

020 - 822 18 50

info@provisup.nl

> Onze kleine lettertjes

> Meer informatie, neem contact op


IBAN: NL 65 RABO 0322578302

BTW: NL 857909058 B01

KVK: 69534861